sk4ao.net uses cookies. By using our site you agree to our privacy policy

Idag to 7 jul, 19:00 NAC-28-CW
Idag to 7 jul, 20:00 NAC-28-SSB

Förutom sedvanliga punkter och fika planerar vi aktiviteter för hösten: byggkvällar för FT8, antenner, mastvagn och annat.

FT8 saknas i klubbstugan på alla band, det behöver installeras programvara och kopplas kablar mellan dator och rigg. Det är mer eller mindre nära klart på KV FT-1000 och VHF FT-736 men allt är kvar att göra på TS-2000, som mest används för 6 m. Även din egen station kanske behöver fixas? Tanken är att ha en aktivitet där vi kan hjälpa varandra att få igång grejorna för digi-moder. Vilken beror på vilken programvara man kör. Tider behöver planeras.

Richard SA4BYR har läst om en intressant antenn: T3FD. Finns fler intresserade kan det bli byggaktivitet där vi planerar bygget, gör gemensamma inköp och bygger tillsammans de delar som behövs för antennen. Även för detta behöver tider planeras.

Mastvagnen har börjat ta form under de regelbundna träffarna under sommaren. Även hösten behöver planeras, och göra en plan för vintern.

Jobb i repeaterkuren behövs. Digirepeatern behöver justeras, remotestationen har slutat fungera, ventilationsfläkten snurrar inte, mm. Lördag 29 aug med reservdag 5 sep, tider bestämmer vi på medlemsmötet.

You have no rights to post comments

SiteLock

Falu Radioklubb, BOX 701,  791 29, Falun, Besöksadress: Plutonsvägen 20

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com