sk4ao.net uses cookies. By using our site you agree to our privacy policy

Vi planerar för att kunna genomföra Dådran sommarläger även i år, men kommer förstås att följa regler för sammankomster. Prognosen är ju att restriktioner ska lätta i juli. Håll koll här för eventuella ändringar.
Som vanligt håller vi till vid Sundet 5 km söder om Dådran. Du tar med eget boende och egen mat. Vi tar inget betalt för att vara med, men tackar inte nej till bidrag i burken eller swisch. Vi har med tält för att samlas i, grill som kan ha sett sina bästa dagar, kaffebryggare och klubbstation. Ta gärna en titt i galleriet, där finns bilder från tidigare sommarläger.


Torsdag packar klubben det som ska med vid klubbstugan och åker till lägret efter lunch. Då brukar flera redan vara på plats. Sen riggas samlingstältet, rig och antenn för att köra aktivitetstesten på 28 MHz. Antenn har varierat genom åren, från enkel trådantenn till 3 el 3 band yagi på 25 m höjd.
Fredag umgås vi, sätter upp antenner och annan social verksamhet. Tider för att äta står på anslagstavlan, det är trevligt att äta tillsammans men inget tvång.
Lördag kan det vara bakluckeloppis, och kanske andra aktiviteter. Kvällsmaten brukar vara lite festligare, och kanske det kan grillas en korv senare på kvällen.
Söndag plockar vi ihop och lämnar platsen minst lika fin som när vi kom.
Hela tiden finns möjlighet till bad i sjön, och fiske om du löst fiskekort. Markerna runt om inbjuder till bärplockning om du inte är rädd för björn eller andra djur. Det finns chans att diskutera med SSAs distriktsledare Lasse SM4IVE, han har lovat att komma även i år.
Så ta chansen att umgås med likasinnade en helg och umgås i glada vänners sällskap. Som du ser är det löst organiserat, var och en får ta eget ansvar för att knyta kontakter. Skriv gärna en rad i gästboken att du varit där.

You have no rights to post comments

SiteLock

Falu Radioklubb, BOX 701,  791 29, Falun, Besöksadress: Plutonsvägen 20

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com